Referenties

Bekijk hier de referenties van onze klanten.

 

Uitgebreide service, flexibel en behulpzaam

 

Allereerst wil ik Jos Heeren Transport hartelijk bedanken voor een goede en betrouwbare samenwerking in de afgelopen 7 jaar die ik heb ervaren.

Jos Heeren Transport is één van de betere transporteurs waar DS Smith samen mee werkt. Dit heeft te maken met het nakomen van afspraken en een zeer uitgebreide service die zij bieden, zoals verschillende trailers die aangeboden worden, waarmee onze producten in diverse afmetingen vervoerd kunnen worden over heel Europa.

Daarnaast is Jos Heeren Transport erg flexibel en behulpzaam. Bijvoorbeeld leveringen die bespoedigd worden of eerder benodigd zijn wordt door Jos Heeren Transport altijd serieus opgepakt en men gaat op zoek naar een oplossing. Het is voor DS Smith erg fijn om met Jos Heeren Transport samen te werken. Er kan namelijk altijd gemakkelijk per email of per telefoon gecommuniceerd worden over stand van zaken, lopende opdrachten en leveringen. Ook de chauffeurs die voor Jos Heeren Transport werken zijn zeer vriendelijk, professioneel en het allerbelangrijkste is dat zij allen de Nederlandse taal spreken.

Hiermee wil ik Jos Heeren Transport nogmaals bedanken voor de goede service en wensen nog jaren lang samen te werken!”

– Samet Kaplan
Supply Chain Medewerker bij DS Smith


 

Trouwe partner, zoeken mee naar oplossingen en beleefde chauffeurs

 

“Jos Heeren is voor ons een trouwe partner die voor ons levert over gans België en Nederland.
Mensen op wie je altijd kan rekenen en indien nodig ook zelf helpen zoeken naar een goede oplossing.

De wagens en de trailers zijn altijd verzorgd en in goede staat.
De chauffeurs zijn zeer beleefd en altijd correct bij onze klanten.

Contact is meestal via mail, soms telefonisch.

Een plezier om mee samen te werken!”

– Steven Desmet
Transportplanner bij Abriso-Jiffy


 

Persoonlijke service, professionele chauffeurs en vlotte communicatie

 

“Abriso werkt al jaren samen met Jos Heeren Transport. Zo ver als ik me kan herinneren en daar zal de gedrevenheid van Pieter en Franci hiervan ongetwijfeld aan de basis hebben gelegen. De persoonlijke service die we tot op de dag van vandaag van hen krijgen, doen er hen geen anderen na in deze harde transportsector! Daar komt wederzijds respect op zijn plaats. Weliswaar lukt zo’n goeie samenwerking niet zonder het dagelijkse visitekaartje dat je over de vloer krijgt; de chauffeurs zijn de cruciale spelers!! Zowel bij het efficiënt laden maar zeker ook voor het lossen bij onze klanten. Het zijn profs in hun vak! Nooit is hen iets teveel: een telefoontje over het lossen, een berichtje net voordat ze aankomen, iets checken op juistheid, we zijn altijd blij hen te horen. Mijn collega’s zijn het daar zonder twijfel over eens! Doe daar de vlotte communicatie bij met de planners van Jos Heeren en je hebt efficiëntie ten top. Een rit vervroegen? Een extra adres? Wij kunnen JA zeggen tegen onze klanten want Jos Heeren staat achter ons. Ik doe er graag nog vele jaren samenwerking bovenop!”

– Cindy Vervaeke
Transport Department bij Abriso-Jiffy


 

Top service, goede communicatie en altijd klaar om te helpen

 

“Ik ben reeds 1,5 jaar verantwoordelijk voor het transport bij CHEP. Voor ik overnam reed Jos Heeren al voor ons en ik heb de samenwerking met plezier verder gezet.

Jos Heeren is een van onze kleinere vervoerders, maar wel een met een top service! Ik ervaar het nog altijd als een fijne en leuke samenwerking. Er wordt altijd goed gecommuniceerd.

Ik houd me niet bezig met het dagelijkse transport, dus ik heb meestal alleen contact met hen als er iets misgaat, wat gelukkig bijna nooit is! En wanneer er wel iets is, staan ze altijd klaar om meteen te helpen en zoeken ze zeer actief mee naar oplossingen.

De service die ze bieden weegt zeker op tegen de kosten. Daarom beveel ik Jos Heeren Transport aan iedereen aan. Ik hoop dat we nog lang samen kunnen werken en in de (nabije) toekomst misschien nog wel meer voor elkaar kunnen betekenen!”

– Iannis De Coster
Carrier Manager Benelux bij CHEP


 

Komt afspraken altijd na, houdt ons op de hoogte en denkt mee bij problemen

 

“2Return legt sinds jaren haar transportopdrachten bij de firma Heeren neer. 2Return houdt zich bezig met het retour halen van lege emballage, zoals pallets en kunststof klapkratten. Onze opdrachten bestaan zowel uit volle vrachten rijden van A naar B maar ook het ophalen van veel kleinere opdrachten (diverse aantallen laadmeters) vanaf adressen verspreid in het hele land, waarna ze op ons depot worden afgeleverd. De opdrachten worden volgens afspraak gereden en we worden goed op de hoogte gehouden van de uitvoering van de opdrachten. Bij eventuele problemen wordt altijd meegedacht. We zijn erg tevreden over onze samenwerking.”

– Roelien Stol
Sales Support & Marketing bij 2Return

 


 

Zeer flexibel, afspraak = afspraak en zeer betrouwbaar

 

“We werken nu zo’n 5 maanden met Jos Heeren Transport. Jos Heeren verzorgd voor ons het transport vanaf de fabriek in Noord-Frankrijk naar Tilburg. Het betreft pallets isolatiemateriaal welke gemaakt zijn van gerecyclede spijkerbroeken.

Wij zijn zeer tevreden over de service. Zeer flexibel, afspraak = afspraak dus zeer betrouwbaar.

De chauffeurs denken mee, weten duidelijk wat de bedoeling is. Ze zijn aardig en fatsoenlijk richting ons en onze klanten.”

– Teun de Vries
Adviseur Isolatie & Akoestiek bij VRK Akoestiek en Isolatie

 


 

Goede communicatie, korte lijntjes en klantgerichte chauffeurs

 

“Mijn naam is Stef van Drunen en ik ben planner bij Rijnen Brandstoffen te Tilburg. Wij werken met regelmaat samen met Jos Heeren Transport. Jos Heeren rijdt voor ons hout pellets vanuit Thimister (België) naar onze loods in Tilburg. Als wij niet in die buurt zitten en zij wel, is het een win-win situatie!

Wij werken ongeveer 3 jaar samen en ik heb de communicatie altijd als heel goed ervaren. Ook vind ik het heel fijn dat ze zo flexibel zijn. Je hoeft maar te bellen en het wordt vrijwel altijd geregeld. Als het even lastig is, zoeken ze mee naar een goede oplossing om het toch samen voor elkaar te krijgen.

Wat ik verder nog heel fijn vind, zijn de korte lijntjes en dat je elke keer dezelfde personen aan de lijn krijgt. Dat vind ik echt top!

De chauffeurs die bij ons komen, zijn netjes, vriendelijk en klantgericht.

Jos Heeren is het bedrijf waar je prima zaken mee kan doen. Ik als planner ben zeer tevreden!”

– Stef van Drunen
Planner bij Rijnen Brandstoffen

 


 

Vlot contact, veel vertrouwen en duidelijke service

 

“Wij zijn toeleverancier en werken al meer dan 10 jaar samen.

Het contact verloopt heel vlot zowel telefonisch als per mail.  

We kunnen met vertrouwen onze transporten aan jullie toekennen.

De service is voor ons heel duidelijk en zo weten we waar we kunnen op rekenen.

Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Jos Heeren Transport.”

– Véronique Colpaert
Customer service assistent bij Ursa Benelux

 


 

Prettig contact, vriendelijke chauffeurs en altijd behulpzaam

 

“Ons bedrijf NOVO Packaging & Warehousing doet al jaren naar volle tevredenheid zaken met Jos Heeren Transport.
De contacten zijn erg prettig en de chauffeurs zijn vriendelijk en netjes en dus een goed visitekaartje voor ons bedrijf.
Wij zitten in de golfkartonnen verpakkingen en onze klanten kunnen soms met spoed iets nodig hebben. Het is dan erg fijn dat wij terug kunnen vallen op Jos Heeren Transport. Als wij ze bellen zullen zij altijd kijken of zij ons kunnen helpen.

Het is gewoon een TOF bedrijf!”

– Dion Beerens
General Manager & Owner NOVO Packaging & Warehousing


 

Duidelijke en betrouwbare service en informeel contact

 

“Rotom is al tientallen jaren klant met Jos Heeren. Ikzelf werk al 1,5 jaar samen met hen. Heeren verzorgt trekkers en chauffeurs welke wij inzetten om onze eigen trailers te vervoeren naar en van klanten. Ook verzorgt Heeren op bepaalde depots van PostNL emballage afvoer in opdracht van ons. Ook rijdt Heeren vaak ritten welke wij niet kwijt kunnen in onze eigen planning. 

De service van Heeren is duidelijk en betrouwbaar: als ik een rit bij hen onderbreng, kan ik er blindelings vanuit gaan dat deze gereden wordt wanneer dat wordt gevraagd. Bij onduidelijkheden en veranderingen wordt er meteen contact opgenomen en als iets eerder kan worden uitgevoerd zal dat ook zeker worden gedaan. Prijzen en service zijn daardoor duidelijk en transparant. 

De chauffeurs van Heeren zijn vriendelijk en zien er verzorgd uit. Ze weten waar ze mee bezig zijn en zijn bereid om mee te denken.

Ik heb dagelijks meerdere malen contact met de planning en wekelijks ook met de administratie. Communicatie gebeurt vaak op informele en duidelijke toon. Het zijn dan ook duidelijke gesprekken.”

– Joep van de Laar
Transportplanner bij Rotom Nederland B.V.

 

 


 

Betrouwbaar, persoonlijk contact en flexibel

 

“Jos Heeren Transport is al jaren een betrouwbare leverancier voor het transport van Rotom Nederland B.V.

Het persoonlijk contact en de flexibiliteit zorgen ervoor dat Jos Heeren Transport de juiste partner voor ons is!”

– Bas Verhees
Manager Operations / Customer service bij Rotom Nederland B.V.


 

Flexibel, meedenkend en meertalige chauffeurs

 

“Wij zijn een familiebedrijf met 4 werknemers die als vertegenwoordigers optreden in de levensmiddelen industrie. Wij maken voor al onze transporten al meer dan 10 jaar gebruik van Jos Heeren Transport omdat het een flexibel en meedenkend bedrijf is. Ons contact dat altijd via Franci of Pieter per telefoon en per mail gaat, verloopt altijd goed.

Daarnaast vinden wij het van toegevoegde waarde dat de chauffeurs van Jos Heeren Transport zowel Nederlands, Duits als Engels spreken, in verband met de complexiteit van het laden en afladen. Ook vinden wij het fijn dat de chauffeurs altijd bereid zijn hulp te bieden en mee te denken indien nodig.”

– Bart Klinkenberg
Sales Representative bij Klinkenberg’s Handelsonderneming (K.M.T.) B.V.

 


 

Professioneel, vakbekwaam en respect

 

“Jos Heeren en Unilin Insulation werken al een aantal jaren samen.
Zij zijn doorheen de jaren uitgegroeid naar een belangrijke partner die ervoor zorgt dat de Isolatie die door onze klanten besteld wordt, netjes en professioneel aangeleverd wordt.

Deze familiale onderneming zet belangrijke waarden als professionalisme, vakbekwaamheid, respect en reactiviteit als uithangbord. Na 3 jaren samenwerking, kan ik dit alleen maar bevestigen.

Zij zorgen ervoor dat we alles erdoor krijgen en zetten service centraal. Ze nemen geen onnodige risico’s en maken geen valse beloftes die ze niet kunnen waarmaken.
Kort gezegd; een transportfirma die je als planner koestert!

Doe zo verder!“

– Guillaume Delplanque
Transportplanner bij Unilin Insulation