Nieuws

Opslagruimte of magazijn nodig in Tilburg? 700 m² veilige opslag voor bedrijven!

Jos Heeren Transport biedt ruim 700 m² opslagruimte voor bedrijven in Midden-Brabant. Kies voor Jos Heeren Transport:

 • U betaalt alleen voor de ruimte die u nodig heeft
 • Veilige en droge opslag 
 • Centraal gelegen in Midden-Brabant (Tilburg)
 • Flexibiliteit: u bent niet gebonden aan een bepaalde huurperiode 
 • Zekerheid: producten worden gecontroleerd, geregistreerd en veilig opgeslagen
 • Logistieke ondersteuning

Opslagruimte voor bedrijven in Midden-Brabant

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig omdat uw eigen bedrijfsruimte of magazijn te klein wordt? Jos Heeren Transport beschikt over een professioneel ingericht magazijn van 700 vierkante meter in Tilburg. We hebben diverse typen opslagruimte van verschillende afmetingen: u betaalt alleen voor de opslagruimte die u nodig heeft. 

Flexibele afspraken

Wanneer u opslagruimte reserveert of huurt, kunt u de gemaakte afspraken altijd wijzigen. De opslagruimte is per week opzegbaar en de gehuurde opslagruimte is altijd uit te breiden, mits we nog vrije vierkante meters hebben! 

Opslagruimte én logistieke support? Wij denken graag met u mee!

Jos Heeren Transport biedt de mogelijkheid om uw producten, voorraden of bedrijfsinboedel op te slaan én is – indien nodig – uw adviseur op het gebied van logistiek en transport. Ons ervaren team adviseert u over de hoeveelheid en het type opslagruimte dat u nodig hebt en verwante zaken op het gebied van transport en logistiek.

We willen u graag helpen!

Heeft u per direct ruimte tekort of voorziet u dat uw opslagruimte of magazijn snel vol raakt? Dan helpen wij u graag verder. Neem direct contact met ons op via info@jos-heeren.nlof per telefoon +31 (0) 13 505 2175.

Jos Heeren Transport: uw logistieke partner in Tilburg en omstreken

Jos Heeren Transport is méér dan alleen een transporteur. Als logistiek partner ondersteunen wij diverse klanten uit de e-commerce, beurswereld en bouwsector. Dat betekent dat we naast transport, u ook ondersteunen op het gebied van opslag, distributie en e-fulfillment, voorraadbeheer, opslag, crossdocking en orderpicking. 

Waarom kiest u voor Jos Heeren Transport als logistiek partner?

 • Betrouwbaar, veilig en flexibel
 • Uw partner in logistieke dienstverleningen: (volume)transportbeurstransportwebwinkel logistiekop- en overslag, handling, VAL-activiteiten en reverse logistics
 • Gespecialiseerd in volumetransport dat uitstrekt over heel Europa
 • Kennispartner & adviseur op het gebied van voorraadbeheer, verpakking, verzending en bezorging

Focus op Noord-Brabant, maar op landelijk en Europees niveau inzetbaar

We zijn actief in heel Nederland, maar ons bedrijf is gevestigd in Noord-Brabant. Wij beschikken over diverse opslaglocaties die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende goederen. Deze goederen kunnen zowel op grond- als palletlocatie worden opgeslagen.

Logistiek partner sinds 1800

Het team van Jos Heeren Transport is erg trots op de ruime ervaring als logistiek dienstverlener. Al sinds 1800 verzorgt Jos Heeren Transport een breed scala aan diensten. Passie, service en duurzame relaties staan bij ons hoog in het vaandel!

Advies en hulp bij logistieke vraagstukken?

Onze klanten hebben dagelijks te maken met logistiueke vraagstukken. Wij zorgen er als logistieke dienstverlener voor dat alles klopt: de zending moet op het juiste moment en op het juiste adres aankomen. Uiteraard zijn ook zaken als verpakking, transportwijze, kosten en retourzendingen van belang.  

Complexe vraagstukken over opslag, logistiek en efficiency vragen om een oplossing op maat. Jos Heeren Transport biedt hulp en adviseert: u kunt vertrouwen op onze specialisten op het gebied van transport en logistiek die meedenken met uw organisatie.

We willen u graag helpen!

Heeft u interesse in onze logistieke dienstverlening? Dan helpen wij u graag verder. Neem direct contact met ons op via info@jos-heeren.nl of per telefoon +31 (0) 13 505 2175.

Roerige tijden vragen om een flexibele oplossing: tijdelijke opslagruimte beschikbaar bij Jos Heeren Transport!


Het coronavirus heeft Nederland inmiddels stevig in haar greep. De wereld staat even stil, maar uw productie gaat (gedeeltelijk) door. Jos Heeren Transport wil helpen: we bieden tijdelijke bedrijfsopslag aan bedrijven die uit hun magazijn groeien! 

Tijdelijke opslag: opzegbaar per week
Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig omdat uw eigen bedrijfsruimte of magazijn te klein wordt? Jos Heeren Transport beschikt over een professioneel ingericht magazijn van 700 vierkante meter. We willen u graag nú helpen en kunnen dan ook direct schakelen. 

Wij bieden u:

 • Externe opslag (aanvullend op uw eigen vierkante meter) 
 • Centraal gelegen in Midden-Brabant (Tilburg)
 • Flexibiliteit: wekelijks opzegbaar & wekelijks uit te breiden vierkante meters
 • Zekerheid: producten worden gecontroleerd, geregistreerd en veilig opgeslagen
 • Logistieke ondersteuning

We willen u graag helpen!

Heeft u per direct ruimte tekort of voorziet u dat uw opslagruimte of magazijn snel vol raakt? Dan helpen wij u graag verder. Neem direct contact met ons op via info@jos-heeren.nl of per telefoon +31 (0) 13 505 2175.

7 juni aanwezig op Dag van Transport

Wij zijn op 7 juni 2015 aanwezig op de Dag van Transport dat plaatsvindt op het industrieterrein ‘De Katsbogten’ te Tilburg.

Het wordt een dag om niet te vergeten voor alle kleine en grote transport liefhebbers! Heb jij bijvoorbeeld altijd al een truck willen besturen? Dan moet jij erbij zijn!

Wil je meer weten over het evenement? Bekijk dan het filmpje:

Tot dan!

 

Nieuwe website Jos Heeren Transport

16-02-2014, Hilvarenbeek – Jos Heeren Transport heeft een nieuwe website! De website biedt de desktop-, tablet- en mobiele gebruiker de mogelijkheid om ons verhaal te lezen.

Verder zijn we druk bezig met ontwikkelingen rondom onze dienstverlening “webwinkel logistiek” en zijn we ons aan het verdiepen in een nieuwe branche. Houdt de website dus goed in de gaten!