Jos Heeren Transport: uw logistieke partner in Tilburg en omstreken

Jos Heeren Transport is méér dan alleen een transporteur. Als logistiek partner ondersteunen wij diverse klanten uit de e-commerce, beurswereld en bouwsector. Dat betekent dat we naast transport, u ook ondersteunen op het gebied van opslag, distributie en e-fulfillment, voorraadbeheer, opslag, crossdocking en orderpicking. 

Waarom kiest u voor Jos Heeren Transport als logistiek partner?

  • Betrouwbaar, veilig en flexibel
  • Uw partner in logistieke dienstverleningen: (volume)transportbeurstransportwebwinkel logistiekop- en overslag, handling, VAL-activiteiten en reverse logistics
  • Gespecialiseerd in volumetransport dat uitstrekt over heel Europa
  • Kennispartner & adviseur op het gebied van voorraadbeheer, verpakking, verzending en bezorging

Focus op Noord-Brabant, maar op landelijk en Europees niveau inzetbaar

We zijn actief in heel Nederland, maar ons bedrijf is gevestigd in Noord-Brabant. Wij beschikken over diverse opslaglocaties die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende goederen. Deze goederen kunnen zowel op grond- als palletlocatie worden opgeslagen.

Logistiek partner sinds 1800

Het team van Jos Heeren Transport is erg trots op de ruime ervaring als logistiek dienstverlener. Al sinds 1800 verzorgt Jos Heeren Transport een breed scala aan diensten. Passie, service en duurzame relaties staan bij ons hoog in het vaandel!

Advies en hulp bij logistieke vraagstukken?

Onze klanten hebben dagelijks te maken met logistiueke vraagstukken. Wij zorgen er als logistieke dienstverlener voor dat alles klopt: de zending moet op het juiste moment en op het juiste adres aankomen. Uiteraard zijn ook zaken als verpakking, transportwijze, kosten en retourzendingen van belang.  

Complexe vraagstukken over opslag, logistiek en efficiency vragen om een oplossing op maat. Jos Heeren Transport biedt hulp en adviseert: u kunt vertrouwen op onze specialisten op het gebied van transport en logistiek die meedenken met uw organisatie.

We willen u graag helpen!

Heeft u interesse in onze logistieke dienstverlening? Dan helpen wij u graag verder. Neem direct contact met ons op via info@jos-heeren.nl of per telefoon +31 (0) 13 505 2175.