Transport

 

PERSOONLIJK | BETROKKEN | EFFICIËNT | BETROUWBAAR 

 

Op zoek naar een transportbedrijf?

Jos Heeren Transport is jóúw partner in het vervoer van bouwmaterialen, beursmaterialen en volumineuze goederen!

 

Transport door heel Nederland en België

Heb je veel volumineuze goederen die je wilt vervoeren en heb je nog geen transportpartner of ben je niet tevreden over het transportbedrijf dat nu jouw transport regelt? Of je nu grote producten, bouwmaterialen of beursmaterialen wilt vervoeren; je bent bij Jos Heeren Transport aan het juiste adres!

 

Neem direct contact op

 

transportbedrijf volumetransport

WAAROM KIEZEN VOOR JOS HEEREN TRANSPORT?

  • We zijn een klein familiebedrijf: Je krijgt altijd iemand aan de telefoon die op de hoogte is van jouw zaken.
  • We werken heel efficiënt: Op al onze wagens zit track & trace, waardoor wij altijd op de hoogte zijn van waar onze wagens zijn. Dit helpt ons met het beter inplannen en opvolgen van ritten.
  • Door ons moderne wagenpark en onze vakbekwame en nette chauffeurs zorgen wij ervoor dat je goederen veilig en op tijd bij je klant zijn. Hierdoor kiezen zelfs de klanten van onze klanten voor ons!

 

 

 

 

Waarom onze klanten voor ons transportbedrijf blijven kiezen:

 

BOUWMATERIALENVERVOER

Ben je op zoek naar een transportbedrijf om al je bouwmaterialen te laten vervoeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij laden dagelijks bouwgerelateerde producten om ze vervolgens weer te lossen op verschillende bouwplaatsen. In combinatie met een meeneemheftruck (Kooiaap) leveren wij de zending voor een bepaalde tijd op de gewenste locatie. Interesse om je bouwmaterialen door ons te laten vervoeren? Neem dan nu contact op!

 

Ik wil meer weten over bouwmaterialentransport

 

transportbedrijf bouwmaterialen vervoer 

VOLUMETRANSPORT

Sinds 1800 zijn wij een specialist op het gebied van High-Volume Transport. Wij hebben dagelijks wagens op de weg met een capaciteit van 1m3 tot 150m3. Wij rijden door de Benelux, Noord Frankrijk en het Ruhrgebied. Andere bestemmingen binnen Europa worden ook door ons verzorgd, maar dit gebeurt vaak op afspraak. Transporten worden gepland vanuit onze thuishaven in Hilvarenbeek. Met moderne boordcomputers zijn al onze wagens verbonden met onze planning. Onze vrachtauto’s zijn met behulp van de software van Trimble gekoppeld met het TransportManagementSysteem van Transpas op de thuisbasis. Tevens zijn de auto’s voorzien van scanners, waardoor de mogelijkheid ontstaat om meteen na lossing van de goederen, de vrachtbrief digitaal door te sturen naar kantoor. Indien gewenst kan het afleverbewijs, samen met de factuur, rechtstreeks doorgestuurd worden naar de klant. Zo hebben wij optimale controle over de planning, wat leidt tot flexibiliteit voor onze klanten. Als u interesse heeft en benieuwd bent naar de mogelijkheden, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen om nader kennis te maken.

 

Ik wil meer weten over volumetransport

 

transportbedrijf volume transport 

BEURSTRANSPORT

Jos Heeren Transport is een ervaren transportbedrijf in het beurstransport en het vervoeren van uw beursgoederen. In goed overleg brengen wij uw goederen tot op de stand en halen het daar ook weer op. Wij vervoeren in zowel binnen- als buitenland. Wij zorgen ervoor dat wij met de juiste materialen aanwezig zijn om zo op tijd uw goederen te leveren. Voor, tijdens en na een beurs is het altijd hectisch en is er vaak te weinig tijd om je goed voor te bereiden. De stand moet goed opgebouwd worden en vervolgens weer afgebroken worden om naar de volgende beurs te gaan. Het lijkt soms onmogelijk om zulke zendingen in het normale distributieproces mee te nemen. Wij kunnen het laden c.q. lossen snel en eenvoudig laten verlopen. Wij maken hierbij gebruik van ons moderne wagenpark dat onder andere bestaat uit megatrailers en volumecombinaties, voorzien van schuifzeilen, hef- en schuifdaken. Indien het beursgebouw het toelaat, is het zelfs mogelijk gebruik te maken van onze meeneemheftruck.

 

Ik wil meer weten over beurstransport

 

Transportbedrijf Beurstransport 

MyExpoBox: voor de opslag van uw beursmateriaal

We bieden vanaf nu ook opslag aan. MyExpoBox is ideaal voor de opslag van je beursmateriaal waar je op kantoor of het bedrijf geen plaats voor hebt. Huur bij ons je eigen box waar je al je beursspullen in kwijt kunt waar je op kantoor geen ruimte voor hebt. Lees meer op MyExpoBox.nl.

beurstransport en beursopslag 

 

Interesse?

Neem contact met ons op! 
Mail naar info@jos-heeren.nl, bel ons op 013 505 21 75 of vul het contactformulier in.

 

Neem nú contact op