Opslagruimte in Tilburg

 

VEILIG | CENTRAAL | FLEXIBEL | BETROUWBAAR | GEHEEL ONTZORGD

 

Opslagruimte of magazijn in Tilburg nodig?

Sla je zakelijke goederen op bij Jos Heeren!

 

Wordt jouw oude opslagruimte je te klein of betaal je te veel voor de opslag van je zakelijke goederen? Ben je op zoek naar een opslagruimte waarvan je de grootte elke week omhoog en omlaag kunt wijzigen? En wil je ook nog dat die ruimte zich in (de buurt van) Tilburg bevindt? Dan ben je bij Jos Heeren aan het juiste adres!

Wij beschikken over een professioneel ingericht magazijn in Hilvarenbeek. Zodra je goederen bij ons worden afgeleverd worden ze gecontroleerd, geregistreerd en opgeslagen. Zo liggen ze veilig bij ons in de opslag totdat jij ze weer nodig hebt!

 

Vraag direct een offerte aan

 

WAAROM JE ZAKELIJKE GOEDEREN OPSLAAN?

Herken je je in één van de volgende punten:

  • Je webshopvoorraad is te groot geworden om bij jou thuis op te slaan en je zoekt een nieuwe locatie in de buurt van Tilburg. Voor webshops bieden wij ook de mogelijkheid om de hele logistiek te regelen. Kijk hiervoor ook eens op de pagina Webshop Logistiek.
  • Normaal gesproken kun je je goederen makkelijk kwijt in je eigen opslag, maar tijdens de drukke seizoenen kom je ruimte te kort. Je hebt dan een tijdelijke opslagruimte nodig. Wij zijn jou hierbij van dienst!
  • Je wilt je zomerproducten tijdens de winter ergens laten (of andersom). Wij bieden de ruimte om jouw terrasmeubilair, tuinmeubilair of sneeuwkettingen bij ons op te slaan in de periodes dat jij ze niet nodig hebt. 
  • Je maakt vaak gebruik van promotiemateriaal, maar het ligt wel erg in de weg in je kantoor. Sla het dan bij ons op en kom het pas halen als je het nodig hebt! Voor opslag en transport van beursmateriaal hebben wij een speciale service: MyExpoBox. Neem daar gerust even een kijkje!

 

E-fulfillment Jos Heeren 

 

GROTE OPSLAG

Wij hebben speciaal veel ruimte voor bedrijven met volumineuze goederen of grote handelsvoorraden. Ook bedrijven met sterk wisselende voorraden kunnen bij ons terecht. Bij ons huur je precies de ruimte die jij nodig hebt. Zo betaal je alleen voor de ruimte die je ook echt gebruikt!

 

FLEXIBELE AFSPRAKEN

Als je opslagruimte bij ons reserveert of huurt, kun je de gemaakte afspraken altijd wijzigen. De opslagruimte is per week opzegbaar en de gehuurde opslagruimte is altijd uit te breiden, mits we nog vrije vierkante meters hebben!

 

Ja, ik wil mijn goederen bij jullie opslaan

 

Webshop logistiek 

 

WAAROM JOUW GOEDEREN OPSLAAN BIJ JOS HEEREN?

  • Je betaalt alleen voor de ruimte die jij nodig hebt
  • Veilige en droge opslag
  • Centraal gelegen in Midden-Brabant (Tilburg)
  • Flexibiliteit: je bent niet gebonden aan een bepaalde huurperiode
  • Zekerheid: producten worden gecontroleerd, geregistreerd en veilig opgeslagen
  • Logistieke ondersteuning

 

 

Waarom onze klanten bij ons blijven:

“Jos Heeren biedt een top-service! Ik ervaar onze samenwerking als fijn en leuk. Er wordt altijd goed gecommuniceerd, er gaat bijna nooit iets mis en als er dan toch iets mis gaat wordt er actief meegezocht naar oplossingen. Ik beveel Jos Heeren aan iedereen aan!”

– Iannis De Coster
Carrier Manager Benelux bij CHEP

“De opdrachten worden volgens afspraak uitgevoerd en we worden goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de opdrachten. Bij eventuele problemen wordt altijd meegedacht. We zijn erg tevreden over onze samenwerking.”

– Roelien Stol
Sales Support & Marketing bij 2Return

“Ons bedrijf doet al jaren naar volle tevredenheid zaken met Jos Heeren Transport. Onze klanten kunnen soms met spoed iets nodig hebben. Wij kunnen dan terugvallen op Jos Heeren Transport. Als wij ze bellen zullen zij altijd kijken of zij ons kunnen helpen. Het is gewoon een TOF bedrijf!”

– Dion Beerens
General Manager & Owner bij NOVO Packaging & Warehousing

Meer lezen Meer lezen Meer lezen 

 

Webshop opslag magazijn Hilvarenbeek 

 

 

OPSLAGRUIMTE + LOGISTIEKE SUPPORT

Behalve het opslaan van uw producten, voorraden of bedrijfsinboedel is Jos Heeren Transport uw adviseur op het gebied van logistiek en transport. Ons ervaren team adviseert jou over de hoeveelheid en het type opslagruimte dat jij nodig hebt en verwante zaken op het gebied van transport en logistiek.

 

WE WILLEN JE GRAAG HELPEN

Heb je per direct ruimte tekort of voorzie je dat je opslagruimte of magazijn snel vol raakt? Dan helpen wij jou graag verder. Neem direct contact met ons op via info@jos-heeren.nl, per telefoon +31 (0) 13 505 2175 of vul het contactformulier in.

 

Neem contact op