Opslagruimte in Tilburg

VEILIG | CENTRAAL | FLEXIBEL | BETROUWBAAR | GEHEEL ONTZORGD

 

Opslagruimte of magazijn nodig in Tilburg? 700 m² veilige opslag voor bedrijven! 

 

Wordt uw oude opslagruimte u te klein of betaalt u te veel voor de opslag van uw zakelijke goederen? Bent u op zoek naar een opslagruimte waarvan u de grootte elke week omhoog en omlaag kunt wijzigen? En wilt u ook nog dat die ruimte zich in (de buurt van) Tilburg bevindt? Dan bent u bij Jos Heeren aan het goede adres!

Wij beschikken over een professioneel ingericht magazijn in Hilvarenbeek. Zodra uw goederen bij ons worden afgeleverd worden ze gecontroleerd, geregistreerd en opgeslagen. Zo liggen ze veilig bij ons in de opslag totdat u ze weer nodig heeft!

 

WAAROM UW ZAKELIJKE GOEDEREN OPSLAAN?

Herkent u zich in één van de volgende punten:

  • Uw webshopvoorraad is te groot geworden om bij u thuis op te slaan en u zoekt een nieuwe locatie in de buurt van Tilburg. Voor webshops bieden wij ook de mogelijkheid om de hele logistiek te regelen. Kijk hiervoor ook eens op de pagina Webshop Logistiek.
  • Normaal gesproken kunt u uw goederen makkelijk kwijt in uw eigen opslag, maar tijdens de drukke seizoenen komt u ruimte te kort. U heeft dan een tijdelijke opslagruimte nodig. Wij zijn u hierbij van dienst!
  • U wilt uw zomerproducten tijdens de winter ergens laten (of andersom). Wij bieden de ruimte om uw terrasmeubilair, tuinmeubilair of sneeuwkettingen bij ons op te slaan in de periodes dat u ze niet nodig heeft. 
  • U maakt vaak gebruik van promotiemateriaal, maar het ligt wel erg in de weg in uw kantoor. Sla het dan bij ons op en kom het pas halen als u het nodig heeft! Voor opslag en transport van beursmateriaal hebben wij een speciale service: MyExpoBox. Neem daar gerust even een kijkje!

 

E-fulfillment Jos Heeren

 

GROTE OPSLAG

Wij hebben speciaal veel ruimte voor bedrijven met volumineuze goederen of grote handelsvoorraden. Ook bedrijven met sterk wisselende voorraden kunnen bij ons terecht. Bij ons huurt u precies de ruimte die u nodig heeft. Zo betaalt u alleen voor de ruimte die u ook echt gebruikt!

Opslag goederen

 

OPSLAGRUIMTE VOOR BEDRIJVEN IN TILBURG

Heeft u tijdelijk opslagruimte nodig omdat uw eigen bedrijfsruimte of magazijn te klein wordt? Jos Heeren Transport beschikt over een professioneel ingericht magazijn van 700 vierkante meter in Tilburg. We hebben diverse typen opslagruimte van verschillende afmetingen: u betaalt alleen voor de opslagruimte die u nodig heeft.

 

FLEXIBELE AFSPRAKEN

Wanneer u opslagruimte reserveert of huurt, kunt u de gemaakte afspraken altijd wijzigen. De opslagruimte is per week opzegbaar en de gehuurde opslagruimte is altijd uit te breiden, mits we nog vrije vierkante meters hebben!

 

Webshop logistiek

WAAROM UW GOEDEREN OPSLAAN BIJ JOS HEEREN?

Jos Heeren biedt ruim 700 m² opslagruimte voor bedrijven in Midden-Brabant. Kies voor Jos Heeren:

  • U betaalt alleen voor de ruimte die u nodig heeft
  • Veilige en droge opslag
  • Centraal gelegen in Midden-Brabant (Tilburg)
  • Flexibiliteit: u bent niet gebonden aan een bepaalde huurperiode
  • Zekerheid: producten worden gecontroleerd, geregistreerd en veilig opgeslagen
  • Logistieke ondersteuning

 

Webshop opslag magazijn Hilvarenbeek

 

 

OPSLAGRUIMTE + LOGISTIEKE SUPPORT

Behalve het opslaan van uw producten, voorraden of bedrijfsinboedel Jos Heeren Transport biedt de mogelijkheid om uw producten, voorraden of bedrijfsinboedel op te slaan én is – indien nodig – uw adviseur op het gebied van logistiek en transport. Ons ervaren team adviseert u over de hoeveelheid en het type opslagruimte dat u nodig hebt en verwante zaken op het gebied van transport en logistiek.

 

Jos Heeren Transport volumetransport

 

WE WILLEN U GRAAG HELPEN

Heeft u per direct ruimte tekort of voorziet u dat uw opslagruimte of magazijn snel vol raakt? Dan helpen wij u graag verder. Neem direct contact met ons op via info@jos-heeren.nl of per telefoon +31 (0) 13 505 2175.