Logistieke Dienstverlening in Tilburg

 

BETROUWBAAR | VEILIG | FLEXIBEL | SPECIALISTISCHE PARTNER

 

Jos Heeren Transport: Jouw logistieke partner in Tilburg en omstreken

 

Je logistiek uitbesteden?

Onze klanten hebben dagelijks te maken met logistieke vraagstukken. Wij zorgen er als logistieke dienstverlener voor dat alles klopt: de zending moet op het juiste moment en op het juiste adres aankomen. Uiteraard zijn ook zaken als verpakking, transportwijze, kosten en retourzendingen van belang. 

Complexe vraagstukken met betrekking tot opslag, logistiek en efficiency vragen om een oplossing op maat. Jos Heeren Transport adviseert en biedt jou graag hulp: je kunt vertrouwen op onze specialisten op het gebied van transport en logistiek, die meedenken met jouw organisatie.

 

Vraag direct een offerte aan

 

Jos Heeren transport volumetransport

 

JOUW LOGISTIEKE PARTNER IN HET HELE LAND

Wij zijn gevestigd in Noord-Brabant, maar we zijn actief in heel Nederland en België. Wij beschikken over diverse opslaglocaties die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende goederen. De goederen kunnen zowel op grond- als palletlocatie worden opgeslagen.

Het team van Jos Heeren Transport is erg trots op de ruime ervaring als logistiek dienstverlener. Al sinds 1800 verzorgt Jos Heeren Transport een breed scala aan diensten. Passie, service en duurzame relaties staan bij ons hoog in het vaandel!

 

logistieke dienstverlening

 

WAAROM KIEZEN VOOR JOS HEEREN TRANSPORT ALS JE LOGISTIEK PARTNER?

  • Betrouwbaar, veilig en flexibel
  • Jouw partner in logistieke dienstverleningen: (volume)transportbeurstransportwebwinkel logistiekop- en overslag, handling, VAL-activiteiten en reverse logistics
  • Gespecialiseerd in volumetransport dat zich uitstrekt over heel Europa
  • Kennispartner & adviseur op het gebied van voorraadbeheer, verpakking, verzending en bezorging

 

Waarom onze klanten voor ons blijven kiezen:

“Wij zijn zeer tevreden over de service van Jos Heeren. Ze zijn zeer flexibel, afspraak = afspraak dus zeer betrouwbaar. De chauffeurs denken mee en weten duidelijk wat de bedoeling is. Ze zijn aardig en
fatsoenlijk richting ons en onze klanten.”

– Teun de Vries
Adviseur Isolatie & Akoestiek bij VRK Akoestiek en Isolatie

“Ik vind het heel fijn dat ze bij Jos Heeren zo flexibel zijn. Je hoeft maar te bellen en het wordt vrijwel altijd geregeld. Wat ik verder nog heel fijn vind, zijn de korte lijntjes en dat je elke keer dezelfde personen aan de lijn krijgt. Dat vind ik echt top!”

– Stef van Drunen
Planner bij Rijnen Brandstoffen

“Het contact met Jos Heeren verloopt heel vlot zowel telefonisch als per mail. We kunnen met vertrouwen onze transporten aan jullie toekennen. De service is voor ons heel duidelijk en zo weten we waar we op kunnen rekenen. Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Jos Heeren Transport!”

– Véronique Colpaert
Customer service assistent bij Ursa Benelux

Meer lezen Meer lezen Meer lezen

 

 

WE HELPEN JOU GRAAG!

Heb je interesse in onze logistieke dienstverlening? Dan helpen wij jou graag verder. Neem direct contact met ons op via info@jos-heeren.nl of per telefoon +31 (0) 13 505 2175 of vul ons contactformulier in.

 

Neem contact op